La Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava

Repetiţii cu publicul pentru spectacolul „Trei surori”

Spectacolul „Trei surori” de A. P. Cehov, în regia Catincăi Drăgănescu, va avea trei repetiţii deschise publicului, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava, accesul fiind liber şi în limita locurilor disponibile.

Directorul general adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava, Alina Mihăescu, a precizat, ieri, într-un comunicat de presă, că pe scena teatrului sucevean se va juca un nou spectacol, în colaborare cu Asociaţia Punctart.

„Asociaţia culturală Punctart şi Teatrul Municipal «Matei Vişniec» deschid uşile pentru un nou spectacol, a cărui premieră va avea loc pe 14 noiembrie, de la ora 19. Până atunci însă, vă invităm la teatru în cadrul unor repetiţii deschise ce vor avea loc în data de 8 noiembrie, de la ora 19, şi 9 noiembrie, de la orele 13 şi 19. La acestea, accesul este liber şi în limita locurilor disponibile” a arătat Alina Mihăescu.

Potrivit comunicatului, „Trei surori” este „un spectacol despre oameni aflaţi în căutarea fericirii, blocaţi în reprezentarea fericirii şi niciodată fericiţi. Prozorovii trăiesc în trecut, în viitor, dar niciodată în prezent, iar viaţa trece fără menajamente pe lângă ei, la fel ca anotimpurile”.

„Spectacolul are ca punct de pornire piesa de teatru Trei Surori de A. P. Cehov, tradusă şi adaptată de Raluca Rădulescu. Regia este semnată de Catinca Drăgănescu, scenografia şi costumele de Andreea Simona Negrilă, coregrafia este realizată de Simona Deaconescu şi Mariana Gavriciuc, light & video designul sunt creaţia lui Dan Băsu. Coordonatoarea proiectului este Catrinel Bejenariu, cofondatoare Punctart”, se arată în comunicatul de presă.

Distribuţia este formată din Cosmin Panaite, Delu Lucaci, Cristina Florea, Diana Lazăr, Clara Popadiuc, Sergiu Moraru, Cătălin Ştefan Mîndru, Horia Butnaru, Alexandru Marin, Sebastian Bădărău.

Durata spectacolului este de 2 ore şi 40 de minute, cu pauză.

Preţul unui bilet la premiera din 14 noiembrie, de la ora 19, este 25 de lei. Relaţii şi rezervări, la numărul de telefon 0759048677. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: