Unitatea de sterilizare SJU Suceava va fi transferată Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, recent, la Câmpulung Moldovenesc, că actuala unitate de sterilizare a SJU Suceava ar urma să fie transferată Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Flutur a spus că a discutat deja cu managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, despre transferul unităţii de sterilizare de la spitalul sucevean, după ce aceasta va fi înlocuită cu alta nouă.

El a mai spus că va mai fi transferat şi un aparat de chirurgie laparoscopică de la SJU Suceava, tot la unitatea câmpulungeană.

Managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat, vineri, pentru NewsBucovina, că după ce va fi instalată noua unitate de sterilizare la SJU Suceava, actuala unitate va fi transferată Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, cu respectarea prevederilor legale. El a spus că ar urma să fie transferate două sterilizatoare, două spălătoare, un ministerilizator pentru instrumentar şi un generator de abur.

Rîmbu a precizat că a purtat discuţii cu firma care va instala echipamentul de sterilizare la Suceava, pentru a se vedea în ce măsură va putea ajuta Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în instalarea echipamentelor ce vor fi transferate acolo.

El a mai spus că unul dintre aparatele de chirurgie laparoscopică din dotarea SJU Suceava, care va depăşi în curând durata de folosinţă, dar care se află în stare bună funcţionare, urmează să fie casat şi apoi transferat spitalului câmpulungean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: