Selena Gomez pune capăt relaţiei sale cu muzicianul The Week-end

Cântăreaţa americană Selena Gomez şi muzicianul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut sub pseudonimul The Weekend, au pus capăt relaţiei lor, relatează online ziarul spaniol ABC. Ambii cântăreţi au decis să se despartă după o relaţie de zece luni. Despărţire celor doi a fost confirmată de site-ul cu informaţii despre celebrităţi TMZ, care susţine că, de mai multe săptămâni, cuplul nu s-a mai afişat public, deoarece relaţia lor s-a încheiat.

Ruptura dintre Selena Gomez şi The Weeknd intervine după ce cântăreaţa a fost fotografiată într-o cafenea din Los Angeles, în compania fostului ei iubit, Justin Bieber, cu care a fost într-o relaţie aproape trei ani. Ne aflăm oare în faţa unei noi oportunităţi în relaţia Bieber-Selena?, se întreabă ABC. Deocamdată niciuna dintre părţi nu a dorit să facă vreo declaraţie, însă este clar că Selena Gomez este deja singură.

Concentrată asupra proiectului său cu regizorul Woody Allen la New York, actriţa-cântăreaţă a trecut prin momentele cele mai grele din viaţa ei în această vară după ce a fost supusă unui transplant de rinichi. Justin Bieber a dorit să fie aproape de fosta lui iubită pentru a o sprijini în momentele dificile, ceea ce ar fi putut reaprinde scânteia dintre ei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: