Directorul medical şi cel financiar contabil de la spitalul dornean, reconfirmaţi pe funcţii

 Directorul medical, Cristian Rusu, şi cel financiar contabil, Delia Gheorghică, de la Spitalul Municipal Vatra Dornei au fost reconfirmaţi pe funcţii în urma organizării concursului pentru ocuparea celor două posturi.

Managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei, ec. Ion Valentin Stan, a declarat, ieri, pentru NewsBucovina, că medicul Cristian Rusu şi ec. Delia Gheorghică au promovat concursul pentru ocuparea funcţiilor de director medical şi, respectiv, director financiar contabil din cadrul unităţii spitaliceşti dornene, care s-a desfăşurat în data de 23 octombrie a.c.

Pentru postul de director medical s-au înscris doi candidaţi, Cristian Rusu şi Ana Maria Teodorescu, însă doar primul candidat s-a prezentat la concurs, promovându-l cu media finală 9,50 în urma susţinerii probei scrise, a probei de susţinere a proiectului şi cea a interviului.

Pentru postul de director financiar contabil s-a înscris doar un candidat, respectiv actualul deţinător al funcţiei, Delia Gheorghică, iar în urma susţinerii celor trei probe ale concursului a obţinut media finală 9,24.

De precizat este că managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei, Ion Valentin Stan, a obţinut un nou mandat la conducerea spitalului în urma promovării concursului organizat în luna septembrie a.c.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: