Circulaţie în condiţii de iarnă în zona de munte a judeţului Suceava

>Transrarău a fost închis temporar. Vântul a provocat avarii ale reţelelor electrice, peste 4000 de abonaţi fiind afectaţi

Circulaţia rutieră din zona de munte a judeţului Suceava se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă. În zonă, vântul suflă cu putere şi ninge, iar drumul Transrarău a fost închis temporar.

Potrivit ISU Suceava, pe DN 17, pe ultimul kilometru până la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud, s-a depus strat de zăpadă de circa un centimetru şi se circulă în condiţii de iarnă, nefiind blocaje.

Din cauza vântului puternic au fost avariate total două linii de medie tensiune şi parţial 4 linii cu 67 de puncte de transformare, fiind nealimentate total localităţile Dorna Arini, Botuş, Colacu, Delniţa, Fundu Moldovei, Pojorâta, Valea Putnei, Cârlibaba şi parţial Ostra, Gura Humorului şi Iacobeni, fiind afectaţi 4613 abonaţi. Echipele de intervenţie sunt în teren pentru remedierea defecţiunilor.

Mai multe drumuri judeţene şi naţionale au fost blocate temporar de copacii căzuţi, dar situaţiile au fost remediate rapid prin intervenţia echipajelor ISU, Direcţiei Silvice sau ale primăriilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: