Decizie tragică

La vârsta de 14 ani a hotărât să-şi pună capăt zilelor

E greu de imaginat ce a fost în mintea unei fete de numai 14 ani care a decis joi să încheie socotelile cu viaţa. Gestul extrem a venit ca din senin după o zi aparent normală, în care fata a fost la şcoală, ba chiar şi la o manifestare organizată în cadrul acesteia. Tânăra locuia în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, iar în momentul în care şi-a luat viaţa nu mai era cu altcineva acasă. De altfel, părinţii şi fratele mai mic au fost cei care au descoperit corpul atârnând fără de viaţă, atunci când s-au întors la domiciliu de la cumpărături.

Echipa de salvatori solicitată la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a o readuce pe adolescentă la viaţă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal specific în astfel de situaţii, fără a exista însă suspiciuni cu privire la cauza morţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: