Fostul secretat de stat Corneliu Popovici, fostul şef al FPS Suceava Constantin Maierean şi fostul deputat Constantin Galan, numiţi în CA al ACET SA Suceava

 Fostul secretar de stat în ministerul Turismului Corneliu Popovici, preşedinte executiv al PMP Suceava, fostul şef al FPS Suceava Constantin Maierean şi fostul deputat de Suceava Constantin Galan au fost numiţi, ieri, în Consiliul de Administraţie al ACET SA Suceava.

Adunarea Generală a Acţionarilor a ACET SA Suceava întrunită vineri a aprobat numirea ca administratori provizorii pe Corneliu Popovici, Constantin Maierean şi Constantin Galan, la propunerea preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Apă şi Canalizare Suceava, Viorel Seredenciuc, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Mandatul de administrator provizoriu este de 4 luni şi poate fi prelungit la maximum 6 luni.

Pe perioada mandatului, ei vor avea o indemnizaţie de circa 2.500 de lei.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Apă şi Canalizare, Viorel Seredenciuc, a explicat că cei trei au fost propuşi pentru ocuparea funcţiei de administrator provizoriu de Consiliul Director al AJAC Suceava.

El a menţionat că era necesară completarea Consiliului de Administraţie al ACET SA cu trei membri pentru ca acest consiliu să poată funcţiona şi adopta decizii.

Potrivit lui Seredenciuc, în CA al ACET SA au fost selectaţi, de o firmă specializată, conform legislaţiei privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, patru din cei şapte membri, în timp ce trei locuri nu au fost ocupate.

El a precizat că până la selecţia celor trei membri în CA al ACET SA, pentru ca această structură să funcţioneze, au fost numiţi, provizoriu, trei administratori al căror mandat este de 4 luni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: