La Târgul Internaţional de Carte „Gaudeamus” de la Bucureşti

Scriitoarea Angela Furtună va lansa două noi volume

Scriitoarea suceveană Angela Furtună va lansa două noi volume la Târgul Internaţional de Carte „Gaudeamus” de la Bucureşti, unul în limba română şi altul în limba franceză.

Potrivit Angelei Furtună, la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus din luna noiembrie vor fi lansate volumele „Pursânge Astral” (o nouă carte-obiect de artă, Editura Vinea, Bucureşti, 2017) şi „La Ville Blanche – Oraşul Alb” (Poemes et Chants-Poemes Incantatoires. Anthologie, o antologie în care selecţia textelor şi traducerea din limba română în limba franceză sunt realizate de eminentul scriitor, cărturar şi traducător, prof. univ. dr. Constantin Frosin).

Angela Furtună a menţionat că atât coperta, cât şi ilustraţiile volumului inedit „Pursânge Astral” sunt semnate de Raluca Arhire, una din cele mai puternice artiste de origine bucovineană ce inovează şi creează paradigme de artă digitală, fotografie şi instalaţii vizuale şi ale cărei creaţii au fost recent premiate în lumea bună a artei de gen, bunăoară de prestigioasa publicaţie americană de specialitate „Dark Beauty Magazine”, vârf internaţional al avangardei în artă video, modă, cinematografie şi expresie vizuală.

Scriitoarea suceveană a lansat în luna martie a.c., la Salonul de Carte „Livre” Paris, volumul „Elegiile de la Stalingrad” (o carte-obiect de artă, cu o copertă şi ilustraţii semnate de maestrul Devis Grebu, Editura Vinea, Bucureşti, 2017).

Recent, Angela Furtună a fost nominalizată la Premiile Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Iaşi, cu volumul „Primul Meu Kaddish – Texte Salvate din Exod” (coperta Devis Grebu, Editura Integral, Bucureşti, 2016).  

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: