De luni, modificări ale curselor de pe Aeroportul Suceava

> O cursă Tarom este anulată, iar cea de Torino mutată joi > Wizz Air reduce frecvenţele de zbor, cu excepţia perioadei sărbătorilor de iarnă

 Programul curselor aeriene pentru perioada de iarnă, respectiv 30 octombrie a.c.- 24 martie 2018, de pe Aeroportul Suceava, intră în vigoare de luni şi prevede unele modificări, de la anularea cursei Tarom de după-amiază pe ruta Bucureşti, la reducerea frecvenţelor Wizz Air pentru destinaţiile europene, cu precizarea că numărul curselor Wizz Air creşte în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, Tarom va zbura de pe Aeroportul Suceava pe ruta Bucureşti zilnic, cu plecare de pe Suceava la ora 5.45, faţă de 5.55 până în prezent, dar cursa de după-amiaza este anulată şi urmează să fie reluată din martie.

Tarom a mutat cursa de Torino de miercuri pentru ziua de joi.

Pe perioada programului de iarnă, Wizz Air reduce numărul frecvenţelor săptămânale.

Astfel, Wizz Air va zbura luni spre Londra (Luton) şi în perioada 8-22 decembrie 2017, 29 decembrie-12 ianuarie 2018 spre Milano-Bergamo, marţi spre Bologna, miercuri spre Venţia, Londra (Luton), Milano (Bergamo), joi spre Londra (Luton) şi în perioada 21 decembrie – 10 ianuarie 2018 spre Roma şi Bologna, vineri spre Londra-Luton şi Milano (Bergamo), sâmbătă spre Bologna şi Roma, iar duminică spre Veneţia şi Londra-Luton şi Milano, cu excepţia perioadei 20 decembrie 2017- 7 ianuarie 2018.

Autorităţile judeţene continuă discuţii cu alte companii aeriene pentru introducerea de noi curse de pe Aeroportul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: