Starea de sănătate a soţiei preotului Petru Gavril se menţine pe un trend „uşor pozitiv”

> Va urma o perioadă cu atât mai dificilă, cu cât este de acum conştientă şi pune întrebări îndreptăţite

 Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, medicul Mihai Ardeleanu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că evoluţia stării de sănătate a pacientei în vârstă de 35 de ani, rănită grav în accidentul rutier din 14 octombrie, din comuna Cornu Luncii, se menţine pe un trend „uşor pozitiv”.

El a spus că în cursul zilei de miercuri pacienta urma să efectueze o nouă investigaţie la computerul tomograf, arătând că aceasta este conştientă şi respiră fără ajutorul aparatelor.

„Sigur, va urma o perioadă dificilă, cu atât mai dificilă cu cât doamna e de acum conştientă şi începe să dialogheze şi să pună întrebări îndreptăţite şi de acum e talentul psihologului să o canalizeze în aşa fel cu răspunsurile, încât să nu impieteze asupra stării de sănătate a dumneaei, pentru ca vindecarea să se poată petrece cât mai curând. Medical, lucrurile merg pe o pantă bună, iar psihic, greul, aşa cum am spus, de acum urmează, dar doamna are pentru ce trăi, sunt doi copii care o aşteaptă, şi motivaţia ca să trăiască şi să se facă bine există”, a explicat medicul sucevean adăugând că leziunile suferite la cap nu au fost foarte grave.

El a spus că în urma examenului CT se va confirma dacă rinichiul „cusut” funcţionează bine, ficatul şi diafragma operate funcţionează bine deja, arătând că în privinţa celorlalte leziuni fizice suferite de pacientă recuperarea va fi treptată, pe o perioadă de câteva săptămâni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: