Oraşul Suceava - destinaţie europeană de excelenţă

Promovat la Târgul de Turism al României, dar şi prin totemuri montate la intrările din oraş

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că destinaţia europeană de excelenţă Suceava va fi promovată atât la Târgul de Turism al României, dar şi prin totemuri montate la intrările din oraş.

Lungu a spus că a fost finalizată licitaţia pentru achiziţionarea a cinci totemuri „Suceava – destinaţie europeană de excelenţă”, cu 92.000 de lei, urmând să fie montate patru totemuri cu picior la intrările dinspre Fălticeni, Gura Humorului, Botoşani şi Rădăuţi şi unul în faţa Primăriei Suceava.

„Vom face promovarea Sucevei şi vom participa în perioada 16-19 noiembrie la Târgul de Turism de la Romexpo, unde avem un spaţiu rezervat, şi vom promova oraşul pe destinaţie europeană de excelenţă”, a spus Ion Lungu.

Municipiul Suceava a fost desemnat destinaţie europeană de excelenţă în urma unui concurs organizat de Comisia Europeană, care a avut tema „turismul cultural tangibil”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: