Măsuri pentru reducerea numărului de accidente rutiere din judeţ:

Poliţia va identifica punctele critice şi va verifica starea tehnică a parapetelor şi marcajelor de pe toate drumurile

 

Colegiul Prefectural Suceava care a dezbătut, miercuri, situaţia siguranţei rutiere în judeţ, a adoptat o hotărâre pentru adoptarea de măsuri care să contribuie la reducerea numărului de accidente.

Potrivit acestui for, având în vedere numărul mare al accidentelor produse în judeţul Suceava în primele 9 luni ale anului 2017, siguranţa traficului rutier trebuie să reprezinte o prioritate pentru autorităţile şi factorii responsabili.

În aceste condiţii, Colegiul Prefectural a dispus ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava să verifice până la data de 29 noiembrie 2017 starea tehnică a parapetelor, a marcajelor orizontale şi verticale de pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale.

Totodată, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava va informa Instituţia Prefectului referitor la punctele critice identificate, în vederea dispunerii de măsuri.

În judeţul Suceava, în ultimele nouă luni, s-au produs 867 de accidente rutiere, din care 207 grave, în urma cărora 53 de persoane au murit, alte peste o mie au fost rănite, din care 194 grav.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI