Viceprimarul Marian Andronache a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale PMP Suceava

> În conducere a fost cooptat şi Andrei Ciutac, fost preşedinte al Forestei

 Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, a fost ales, vineri seara, preşedinte al Organizaţiei Municipale PMP Suceava, iar în conducerea organizaţiei a fost cooptat, ca vicepreşedinte, Andrei Ciutac, fost preşedinte al clubului Foresta.

Andronache a spus că Organizaţia PMP Suceava va fi întărită şi îşi propune triplarea numărului de membri până la sfârşitul anului viitor, în pregătirea anului electoral 2019.

El a spus că organizaţia va avea ramificaţii în fiecare cartier, iar preşedinţii de organizaţii de secţii de votare sunt celulele de bază ale partidului.

Potrivit lui Andronache, fiecare preşedinte de organizaţie de secţie de votare va avea obligaţia să-şi constituie o echipă din minimum zece membri cu care să lucreze, iar vicepreşedinţii şi secretarii executivi vor avea în coordonare câte patru organizaţii de secţii de votare din cele 63.

Liderul Organizaţiei Municipale PMP Suceava a mai spus că doreşte consolidarea organizaţiei de tineret, care reprezintă forţa unui partid, şi că porţile sunt deschise pentru noi membri.

El a arătat că doi membri noi ai partidului, Johannes Onesciuc şi Andrei Ciutac, au fost cooptaţi în conducerea organizaţiei, pentru că s-au implicat mult în activitatea partidului.

Marian Andronache a spus că îşi propune ca, în decurs de un an, Organizaţia PMP Suceava să arate altfel şi că, până la sfârşitul anului 2018, de la 324 de membri, cât are în prezent, să se apropie de 1000 de membri.

Prezent la această conferinţă de alegeri, preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a spus că PMP are nevoie de o a doua şansă pentru că, de când s-a înfiinţat, au fost doar runde de alegeri, iar acum este momentul construcţiei.

El a arătat că Organizaţia PMP Suceava prinde tot mai multă viaţă şi a subliniat că este nevoie de activitate politică intensă în perioada următoare.

Mai mult, el a anunţat că PMP pregăteşte un document amplu privind minciunile PSD şi cât de mult a renunţat acest partid la programul de guvernare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: