La Conferinţa de alegeri de sâmbătă

Toţi preşedinţii pe care i-a avut PSD Suceava, omagiaţi de liderul municipal, Dan Ioan Cuşnir

> Cătălin Nechifor i-a făcut un cadou-surpriză

Conferinţa municipală de alegeri a Organizaţiei Municipale PSD Suceava, desfăşurată sâmbătă, a fost un moment de apreciere a activităţii tuturor foştilor preşedinţi ai organizaţiei municipale şi judeţene PSD Suceava.

Liderul social-democraţilor suceveni, Dan Ioan Cuşnir, a vorbit, în debutul conferinţei, despre faptul că partidul a ajuns la performanţele de acum mulţumită membrilor de partid, cât şi a liderilor pe care organizaţiile municipală şi judeţeană i-au avut de la înfiinţare.

El a spus că PSD va avea viitor pentru că respectă trecutul, trăieşte trecutul şi este încrezător în viitor.

Pentru că respectă trecutul, în conferinţă au fost omagiaţi Ioan Băncescu, primul preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, care coordona atunci şi organizaţia municipală, Constantin Mărgineanu, primul preşedinte al organizaţiei municipale, Mihai Creţeanu, actualul senator Virginel Iordache, fost preşedinte al organizaţiei municipale, ca şi fostul senator Ovidiu Donţu, precum şi foştii preşedinţi ai organizaţiei judeţene, Gavril Mîrza, care a condus organizaţia 9 ani, sau deputatul Cătălin Nechifor şi actualul preşedinte, senatorul Ioan Stan. La această acţiune au lipsit Mihai Creţeanu şi Ovidiu Donţu, Creţeanu fiind plecat din ţară; dar el a transmis că este cu gândul alături de foştii camarazi.

Toţi aceştia au primit în timp ce în fundal se auzea melodia „You Raise Me Up” („Tu mă ridici mai sus”), interpretată de „Westlife”, câte o caricatură cu chipul lor realizată de artistul sucevean Ovidiu Ambrozie Bortă-BOA.

În schimbul caricaturii primite, Cătălin Nechifor i-a făcut cadou liderului Organizaţiei Municipale PSD Suceava volumul „Credinciosul meu duşman” de Elena Dumitrescu-Nentwig.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI