Primarul Cătălin Coman, confirmat în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Fălticeni

 > Iar deputatul Alexandru Rădulescu, prim-vicepreşedinte

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a fost ales, vineri, preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Fălticeni, în urma conferinţei municipale de alegeri desfăşurate în sala „Aurel Băeşu” a Muzeului „Ion Irimescu” din localitate.

Conducerea Organizaţiei Municipale PSD Fălticeni a fost vacantată după ce senatorul Ioan Stan a acceptat, în vara anului trecut, funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene PSD, iar până acum conducerea a fost asigurată, interimar, de Cătălin Coman.

Liderul Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a apreciat în cadrul conferinţei rezultatele deosebite pe care le-a obţinut Organizaţia PSD Fălticeni în perioada de interimat asigurată de preşedintele Cătălin Coman, rezultate ce fac din această organizaţie una din cele mai puternice organizaţii politice din judeţ.

www.romanidecentenar.ro

Cei aproximativ 200 de membri PSD prezenţi au votat în unanimitate pentru funcţia de preşedinte pe Cătălin Coman, iar în funcţia de prim-vicepreşedinte pe deputatul Alexandru Rădulescu.

Totodată, au fost votaţi şapte vicepreşedinţi, membri ai Biroului Permanent şi membri cu statut de invitat la şedinţele de Birou Permanent.

Preşedintele Organizaţiei PSD Fălticeni îşi propune câştigarea tuturor confruntărilor electorale, creşterea numărului de membri ai organizaţiei, promovarea tinerilor în funcţii de conducere a organizaţiei, precum şi implicarea mai intensă a Organizaţiei PSD în activităţi civice la nivelul municipiului Fălticeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: