Dan Ioan Cuşnir a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Suceava

 Liderul judeţean, senatorul Ioan Stan, i-a dat un singur sfat: Nu tot ce zboară se mănâncă

Consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir a fost ales, sâmbătă, preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Suceava.

El nu a avut contracandidat, fapt ce l-a determinat pe liderul organizaţiei judeţene, senatorul Ioan Stan, să propună conferinţei vot deschis, iar votul a fost acordat în unanimitate.

Stan l-a felicitat pe Dan Ioan Cuşnir pentru alegerea în funcţie şi i-a recomandat să se consulte cu membrii organizaţiei municipale şi să stea aproape de conducerea judeţeană a partidului.

El i-a spus însă să ţină cont de o vorbă din bătrâni, că nu tot ce zboară se mănâncă.

„Câteodată trebuie să mai meditezi. Eşti încă tânăr, văd multe în ochii tăi, dar este un proverb: Nu tot ce zboară se mănâncă” a transmis liderul Organizaţiei Judeţene PSD Suceava.

Ioan Stan a mai declarat că a apreciat activitatea lui Dan Ioan Cuşnir ca preşedinte interimar al PSD Suceava când organizaţia a câştigat, după mult timp, la alegerile parlamentare, în aproape toate secţiile de votare din municipiu şi şi-a exprimat speranţa că în 2020 PSD să câştige conducerea Primăriei Suceava, pentru ca Suceava să nu mai fie un oraş „tras pe dreapta”!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: