Pentru a implementa proiecte comune

Conducerea Liceului Tehnologic din Cajvana a semnat un protocol de colaborare cu şcoli din Crasna

O delegaţie a Liceului Tehnologic „Ştefan cel Mare” Cajvana, formată din directorul coordonator, prof. Nicolae Robu, directorul adjunct, prof. Iulian Ciotu, primarul oraşului Cajvana, Gheorghe Tomăscu, prof. Cristina Tomuţ, consilier educativ, precum şi profesorii Oana Robu, Cristina Crăciun şi Marius Crăciun, a participat recent, la invitaţia partenerilor din localitatea Crasna din Ucraina, la manifestările prilejuite de sărbătoarea localităţii.

Cu acest prilej, având în vederea noua denumire a liceului, a fost încheiat un nou protocol de colaborare cu Gimnaziul din Crasna precum şi cu Şcoala Medie Nr.1 Crasna, se arată într-un comunicat de presă.

Protocoalele au fost parafate în prezenţa consulului României în Ucraina, Edmond Neagoe, a primarului oraşului Cajvana, Gheorghe Tomăscu, primarul oraşului Crasna, Ştefan Dragun, de către directorii celor trei unităţi şcolare, respectiv prof. Nicolae Robu şi prof. Iulian Ciotu, directorii Liceului Tehnologic „Ştefan cel Mare” Cajvana, prof. Ştefan Mitric, directorul Gimnaziului din Crasna, şi prof. Viorica Istrati, directoarea Şcolii Medii Nr. 1 Crasna.

www.romanidecentenar.ro

Scopul parteneriatului constă în realizarea de schimburi informaţionale şi bune practici în ceea ce priveşte sistemul de învăţământ, în vederea intensificării capacităţii instituţiilor şi autorităţilor locale de a dezvolta şi implementa proiecte comune în domeniul educaţional şi social din zona transfrontalieră, se arată în comunicat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: