„Descoperire” după scoaterea gardului viu din zona Policlinicii din Suceava:

Statuia „Bucuria vieţii” poate fi văzută de trecători

Viceprimarul Lucian Harşovschi a apreciat că acţiunea de eliminare a gardului viu din oraş, care este bine primită de tot mai mulţi suceveni, a avut ca efect şi punerea în valoare a unei statui amplasate încă din 1977 în zona din faţa Policlinicii Areni, statuie care era tăinuită de vegetaţie.

„Decizia de eliminare a gardului «viu» din municipiul Suceava este susţinută de tot mai mulţi suceveni, deoarece sunt deja asociaţii de proprietari care solicită să aplicăm această soluţie şi în cartiere, nu doar pe bulevardul principal. Zilele acestea se va elimina gardul «viu» din zona parcului Universităţii, iar cel din zona staţiei TPL de la Policlinică a fost eliminat deja. Aici avem deja însămânţat pământul cu gazon şi se lucrează la noi alei de acces” a menţionat Harşovschi.

www.romanidecentenar.ro

Viceprimarul a făcut şi o constatare privind statuia „Bucuria vieţii”, amplasată în faţa Policlinicii Centrale Areni, statuie care poate fi observată acum fără probleme, odată ce a fost eliminat gardul viu. „Eu unul, acum am aflat că aceasta este amplasată acolo din 1977 şi este realizată de sculptorul Vladimir Predescu” a adăugat viceprimarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: