Dan Ioan Cuşnir candidează la preşedinţia Organizaţiei Municipale PSD Suceava cu sloganul „Totul pentru Suceava !”

Dan Ioan Cuşnir, preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale PSD Suceava, a anunţat, joi, că va candida, astăzi, în cadrul alegerilor interne pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei, cu sloganul „Totul pentru Suceava!”.

Cuşnir a spus în emisiunea „Exclusiv 90 de minute” că în cadrul şedinţei de joi a Biroului Permanent al organizaţiei s-au stabilit ultimele detalii ale organizării conferinţei de alegeri de sâmbătă care să fie un eveniment frumos, de care membrii PSD Suceava să fie mândri.

„Le-am comunicat camarazilor mei că misiunea mea ca preşedinte interimar se încheie sâmbătă la ora 11 şi le-am cerut acceptul să candidez pentru preşedinte” a spus Cuşnir.

El a arătat că pentru toate funcţiile se poate înscrie oricine din organizaţie, dar că el a considerat că trebuie să aibă acceptul Biroului Permanent.

„Aşa am considerat eu normal, camarazilor cu care am fost în acest un an şi 3 luni să le cer acceptul” a menţionat Cuşnir.

El a subliniat că s-ar bucura să fie competiţie pentru orice poziţie din conducere, inclusiv pentru funcţia de preşedinte, pentru că numai din competiţie reală se pot cerne valorile.

Cuşnir a menţionat că sloganul cu care candidează este „Totul pentru Suceava!” care înseamnă „Nimic pentru mine” şi că în orice decizie luată trebuie să fie pusă Suceava deasupra organizaţiei şi a intereselor personale.

Liderul social-democrat sucevean a explicat că, în baza acestui concept, consilierii locali ai PSD Suceava au luat decizii nepopulare în ultimele luni, dar spre binele Sucevei.

„Întrebarea a fost: luăm deciziile corecte pentru Suceava sau luăm decizii care să nu ne creeze acţiuni nepopulare? Preferăm să pierdem onorabil decât să câştigăm prin manipulare şi prin fraudă” a explicat Cuşnir.

El a subliniat că pune Suceava deasupra intereselor politice sau personale şi că vrea să redea mândria sucevenilor, pentru că Suceava este oraşul în care s-a născut şi educat, Suceava este acasă şi că amintirile sale din copilărie sunt cu Suceava, ceea ce niciunul dintre actualii conducători ai municipiului Suceava nu poate spune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: