Antrenorii portughezi de la Foresta Suceava au abandonat „corabia”

 Foresta Suceava a rămas fără antrenorii principali, după ce portughezii Nuno Pedro şi Sergio Silva au părăsit, pe rând, echipa. Dacă principalul Nuno Pedro a plecat după meciul cu CS Afumaţi, din urmă cu două săptămâni, sub pretextul că trebuie să-şi rezolve unele probleme personale în Portugalia, secundul Sergio Silva a părăsit şi el „corabia” la mijlocul acestei săptămâni.

În aceste condiţii, ultimul antrenament înaintea plecării la Satu Mare a fost condus de Marius Lup, Bogdan Tudoreanu şi tunisianul Khalil Chakroun, cei trei urmând să ia loc pe banca Forestei şi la meciul cu Olimpia Satu Mare.

www.romanidecentenar.ro

Degringoladă este şi la nivelul conducerii administrative, unde, în lipsa unui preşedinte executiv, Foresta nu a avut niciun reprezentant la şedinţa de miercuri a Comisiei de Disciplină. Astfel, clubul sucevean nu şi-a putut apăra cauza în litigiul iscat după meciul cu CS Afumaţi, în care Foresta nu a trecut pe foaia de joc minimum 10 jucători formaţi la nivel naţional, aşa cum prevede regulamentul. Comisia de Disciplină va repune cauza pe rol miercurea viitoare, de această dată cu citarea părţilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: