În cadrul parteneriatului şcoală-agent economic

Elevi de la CT „Petru Muşat” Suceava s-au familiarizat cu procesul de producţie de la Ambro SA

Cei 26 de elevi pregătiţi în învăţământul dual la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava au participat, în perioada 21-22 septembrie, la un team building organizat de SC Ambro SA în cadrul parteneriatului încheiat cu unitatea de învăţământ suceveană, ei având posibilitatea să se familiarizeze cu procesul de producţie al hârtiei şi ambalajelor de carton ambalat şi să cunoască managementul companiei.

Directorul Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava, prof. Maria Teodoreanu, a precizat într-un comunicat de presă că cei 26 de elevi ai Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava, pregătiţi în sistem de învăţământ dual pentru calificarea „operator în fabricarea şi prelucrarea celulozei şi hârtiei”, au participat la un team building organizat de Ambro SA.

„Acţiunea a debutat cu o vizită la Ambro, unde elevii şi profesorii coordonatori au văzut procesul de producţie al hârtiei şi ambalajelor din carton ondulat, au făcut cunoştinţă cu managementul companiei şi au asistat la o prezentare a grupului Rossmann România. Ulterior, elevii, profesorii şi tutorii de practică s-au deplasat la o pensiune din judeţul Suceava, unde au participat la activităţi care au încurajat comunicarea şi lucrul în echipă, iniţiativa şi creativitatea. Au fost două zile pline de distracţie şi voie buna, în care elevii, profesorii şi tutorii s-au cunoscut mai bine între ei şi şi-au stabilit aşteptările de la noua provocare” a spus prof. Teodoreanu.

www.romanidecentenar.ro

Ea a menţionat că cei 26 de elevi din învăţământul dual vor beneficia, în continuare, de o bursă lunară în valoare de 200 de lei oferiţi de Ambro SA pe toată perioada şcolarizării, dar şi de burse de performanţă după primul an de studiu.

Directorul CT „Petru Muşat” Suceava a mulţumit reprezentanţilor SC Ambro SA pentru organizarea acestui eveniment, pentru implicarea în parteneriatul şcoală-agent economic şi a urat elevilor succes în noul an şcolar.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Reclama la Liceul 2 ,deoarece este mare lipsa de elevi.S-au facut clasele datorita faptului ca s-au redus la alte licee numarul de clase-abuziv lucru,pentru a fi repartizati elevii fortat la liceul 2.Mare ajutor din partea Inspectoratului-Discipline tehnice -Maria care au catedrele titulare la liceul 2.Altfel ar fi un liceu ras de pe harta liceelor din orasul Suceava.Sectii neatractive,naveta grea si dificila.Mortua est!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!