Turneul „Tenis 10 FRT”

David Arcip, un nou trofeu

Sâmbătă, 14 octombrie, a avut loc, la Galaţi, în organizarea Clubului Sportiv „Dacia” din localitate, un nou turneu „Tenis 10 FRT”, organizat sub egida Federaţiei Române de Tenis. La Categoria Roşu, ACS „Nada Florilor” Fălticeni a fost reprezentată de David Arcip, care a terminat turneul neînvins, aducând un nou trofeu în vitrina clubului sub culorile căruia se pregăteşte.

„A fost un turneu pe care l-am aşteptat cu mari emoţii pentru că David a jucat pe terenurile unui club cu tradiţie şi cu rezultate excelente în tenisul de câmp juvenil şi în compania celor mai buni jucători din sud-estul ţării. Aşa cum ne-am obişnuit în ultima jumătate de an, jucătorul nostru nu a pierdut niciun meci. Este un copil foarte ambiţios, cu tehnică bună, cu putere mare de concentrare, despre care pot să afirm că are un rever «a la Novak Djokovici», cu o lovitură de dreapta explozivă şi cu o inteligenţă în joc specifică jucătorilor experimentaţi. Având un serviciu bun în mod constant, este tipul de jucător pe care şi-l doreşte orice antrenor. Până în acest moment norocoşi am fost noi, cei ce pregătim copiii la Clubul «Nada Florilor». Pe lângă talentul înnăscut pentru acest sport, David are o familie minunată, care îl însoţeşte şi susţine la fiecare turneu naţional. Eforturile financiare sunt mari, dar şi rezultatele sunt pe măsură”, ne-a precizat instructorul Marcel Dascălu, coordonatorul secţiei de tenis de câmp a Clubului „Nada Florilor”.

Selecţie de jucători şi pregătiri pentru Turneul Campionilor

Începând din această săptămână, ACS „Nada Florilor” Fălticeni începe, în toate şcolile gimnaziale din municipiu, selecţia copiilor cu aptitudini pentru tenisul de câmp. Aceştia vor fi înscrişi în grupa pregătitoare, şi în funcţie de rezultatele obţinute în pregătire vor fi promovaţi în competiţiile locale, judeţene, regionale şi chiar naţionale.

„Ştiu că mă aşteaptă o muncă foarte grea, primele satisfacţii urmând să apară abia la primăvară, la primele competiţii locale”, ne-a spus antrenorul Marcel Dascălu.

Cei ce doresc să-i vadă pe micii tenismenii pe teren, sâmbătă, 28 octombrie, la Fălticeni se va desfăşura un nou turneu „Tenis 10 FRT”, Cupa „Nada Florilor”. În luna decembrie, ACS „Nada Florilor” Fălticeni va participa cu nouă jucători la Turneul Campionilor, fiind cel mai mare număr de copiii din istoria clubului calificaţi la acest turneu în urma punctelor acumulate în turneele Tenis 10 FRT. Astfel, ACS „Nada Florilor” face parte din elita cluburilor de tenis destinate pregătirii copiilor cu vârsta de până la 12 ani, fiind pe aceeaşi linie cu centrele de pregătire de renume din Bucureşti, Braşov, Cluj, Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: