Primăria Suceava a constatat că nu mai are acces la Ştrandul Iţcani

> O porţiune din drumul de acces traversează o proprietate privată, iar modernizarea ştrandului nu poate să înceapă decât după soluţionarea problemei

 Viceprimarul Marian Andronache a declarat că la Ştrandul Iţcani lucrările de modernizare nu vor putea începe până când nu este asigurat accesul la locaţie, în condiţiile în care, în prezent, drumul de acces traversează o fâşie de proprietate privată.

„Acolo avem o mică problemă cu accesul la locaţia ştrandului. Sunt terenuri private şi trebuie să găsim soluţia. Până la ştrand e un teren privat” a spus Andronache, în cadrul emisiunii „Exclusiv 90 de minute”.

El a adăugat că în jurul ştrandului sunt foarte multe proprietăţi private, arătând că au fost numeroase hotărâri judecătoreşti prin care diverse persoane au fost puse în posesie, cu presupunerea că… „probabil şi persoane care au avut teren în acea locaţie”.

„Eu ţin minte că în 1998, când s-a preluat ştrandul de la Ministerul Sporturilor, nu era problema asta. Era o suprafaţă destul de mare. Probabil că au fost puşi între timp în posesie oameni” a spus viceprimarul.

El a explicat că a văzut un plan unde a constatat că accesul către ştrand trece pe un teren privat.

„Trebuie să găsim soluţia. Se va rezolva situaţia. Dacă până acum s-a putut intra, se va putea intra în continuare. (…) Ca să poţi face investiţii trebuie să ai asigurat şi accesul” a spus viceprimarul.

El a menţionat că, după soluţionarea acestei probleme, se vor realiza proiectarea şi studiul de fezabilitate pentru lucrările de modernizare.

Primarul Ion Lungu declarase în luna august că vrea ca anul viitor sucevenii să beneficieze de un ştrand public şi că, în acest sens, va fi modernizat Ştrandul Iţcani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: