Dacă Liviu Dragnea era prim-ministru nu erau crize politice

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că situaţia actuală de criză politică va fi soluţionată în scurt timp şi a cerut scuze românilor, apreciind că dacă liderul PSD era şi premier nu existau astfel de crize politice şi a lăsat să se înţeleagă cu sunt interese externe ca România să nu se dezvolte.

„Dacă Liviu Dragnea era prim-ministru, aceste crize nu erau nici la Grindeanu, nici la Tudose”, a spus Nechifor în emisiune, adăugând că se ajunge în astfel de situaţii în urma unor acţiuni ale unor persoane interesate. „Sunt ştiri care se toarnă cu picătura”, a spus deputatul.

El a apreciat că există un interes extern pentru a încuraja astfel de crize care să oprească dezvoltarea ţării. „Când a mers ţara asta bine, ceva s-a întâmplat. Şi cu influenţe externe România a fost blocată în interesul ei legitim de a se dezvolta”, a spus Nechifor.

El a subliniat că România are acum creştere economică consolidată şi e între primele trei ţări din UE la creştere economică.

Deputatul sucevean a menţionat că PSD are un program de guvernare de pus în aplicare şi consideră că partidul are şanse să îndrepte situaţia. „Îmi cer scuze, pentru că românii nu meritau tratamentul acesta din partea noastră. Daţi-ne şansa să ne îndreptăm”, a spus deputatul, care a subliniat că nimeni nu e prefect.

El a mai declarat că întreaga situaţie se desfăşoară în văzul întregii ţări şi nu ca în perioada guvernării PDL-PNL când erau „şedinţe nocturne cu scrumiere aruncate la Cotroceni”.

Nechifor a mai spus că premierul e obligat să-şi ducă la capăt programul de guvernare.

Întrebat dacă miniştrii vizaţi de anchete penale ar trebui să demisioneze, el a răspuns că o persoană publică ar trebui să facă acest gest fără să i se ceară, mai ales dacă e într-o funcţie numită şi nu aleasă.

Nechifor a mai declarat că el consideră că ceea ce li se întâmplă miniştrilor Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb este un abuz şi „o terfelire de imagine”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: