Asociaţia „Redescoperă Vatra Dornei”, la BATRA

Asociaţia „Redescoperă Vatra Dornei” este prezentă în această perioadă la Bienala de Arhitectură Transilvania (BATRA). Asociaţia dorneană participă la concursul de proiecte al secţiunii Proiecte culturale/ iniţiative/ experimente, cu o planşă „care prezintă realizările de sub egida Dorna Art: Festivalul de artă şi cultură urbană 2015-2017, Şcoala de vară 2016, Şcoala altfel 2016”.

Asociaţia „Redescoperă Vatra Dornei” este, alături de administraţia locală şi numeroşi sponsori şi parteneri, organizatorul Festivalului „Dorna Art” care, în acest an, ajuns la ediţia a III-a, s-a desfăşurat în perioada 28-30 iulie.

Bienala de Arhitectură Transilvania se desfăşoară la Cluj-Napoca, în perioada 7-15 octombrie. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: