Un zâmbet uriaş de la Suceava

> „Ziua Mondială a Zâmbetului” a fost marcată la Liceul Teoretic Filadelfia

La Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava, pe data de 6 octombrie, elevii de gimnaziu au întreprins diferite acţiuni de „Ziua Mondială a Zâmbetului”.

Cu toţii zâmbim în aceeaşi limbă, spune o veche zicală. Acesta a fost şi mesajul transmis de elevii Liceului Teoretic Filadelfia. Pentru a marca Ziua Mondială a Zâmbetului, aceştia au „împărţit” zâmbete colegilor şi profesorilor din şcoală. De asemenea, au creat un „smile” uriaş în curtea şcolii. Peste 100 de elevi costumaţi diferit s-au aranjat în aşa fel încât au format un zâmbet care a fost imortalizat de o dronă. Prin acest gest elevii au arătat că „Filadelfia zâmbeşte”.

Elevii au transmis astfel că se poate zâmbi în această lume care obturează bucuria din inimile oamenilor.

www.romanidecentenar.ro

Fericirea nu e departe de noi. Contează cum îl fac şi pe cel de lângă mine să o simtă şi cum i-o transmit. Elevii din cicluri diferite de învăţământ şi-au dat mâna în această zi şi au recreat frumosul. Pentru că un zâmbet nu costă nimic şi totuşi valorează enorm, nu-i aşa?

Prof. OANA CRUDU

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: