În cadrul Secţiei de Balneofizioterapie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava

Serviciile de recuperare medicală vor fi dezvoltate

 Managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat, miercuri, că Secţia de Balneofizioterapie ar urma să fie dezvoltată şi pe segmentul serviciilor de recuperare medicală.

Rîmbu a spus că această iniţiativă a venit în urma vizitei efectuate de reprezentanţii SJU Suceava la Spitalul de copii şi tineri din Augsburg unde, pe lângă rezolvarea urgenţelor medicale, este dezvoltat şi segmentul de medicină socială şi de terapie de recuperare şi reabilitare a pacienţilor.

El a precizat că va fi definitivat un plan de dezvoltare a segmentului serviciilor de recuperare medicală în cadrul Secţiei BFT şi vor fi identificate şi sursele de finanţare pentru achiziţionarea aparaturii necesare efectuării acestor servicii.

Managerul SJU Suceava a subliniat că dezvoltarea acestui segment de servicii este necesară în condiţiile în care unii dintre pacienţii secţiilor de Neurologie şi Ortopedie au nevoie de recuperare medicală.

www.romanidecentenar.ro

Rîmbu a menţionat că actualul spaţiu în care funcţionează Secţia BFT va fi reorganizat, după ce vor fi finalizate lucrările pentru supraînălţarea şi extinderea corpului F al spitalului, lucrări care vor începe la sfârşitul acestei luni.

El şi-a exprimat speranţa că spitalul va dispune în anul 2018 de resurse financiare şi pentru realizarea acestui proiect.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: