Rămaşi fără casă din cauza jarului din sobă

Au vrut doar să se încălzească, dar de la focul făcut în sobă au rămas acum fără acoperiş deasupra capului. Aproape de miezul nopţii de marţi spre miercuri, militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Liteni, a intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea incendiului care a izbucnit la o gospodărie din oraşul Liteni. La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei de locuit şi două anexe gospodăreşti din curte, existând pericolul de propagare a flăcărilor la o casă învecinată. În ciuda intervenţiei susţinute a pompierilor, au ars acoperişul casei şi anexele gospodăreşti, pe o suprafaţă totală de aproximativ 120 mp, degradându-se totodată şi pereţii portanţi ai locuinţei.

Cercetările efectuate după potolirea focului violent au dus la concluzia că tot necazul s-a produs din cauza jarului provenit din soba defectă (cu acumulare de căldură). Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţa învecinată, 25 de păsări de curte şi doi porci.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: