Rugbi, juniori

Jocul cu balonul oval are viitor la Suceava

Primul meci din actualul sezon competiţional al Diviziei Naţionale de rugbi a prilejuit mai multe debuturi în echipa de seniori a CSM Suceava. Gabriel Tăutianu, Andrei Seredenciuc, Florin Zimbru, Alexandru Ţîrdea, Claudiu Solodiuc şi Călin Clim, toţi de la LPS Suceava, au avut şansa de a încerca primele emoţii ale eşalonului secund al rugbiului românesc. Jucătorii pregătiţi de Dumitru Livadaru s-au comportat bine şi au demonstrat faptul că se poate conta pe ei.

Mai mult, doi tineri rugbişti de la Liceul cu Program Sportiv Suceava se află în pregătiri la Snagov cu lotul naţional Under 18 al României. Claudiu Chirilă şi Constantin Pascu speră să prindă echipa care va evolua în primăvară la Campionatul European.

„Sunt doi tineri deosebit de puternici care au arătat calităţi deosebite, iar comportarea lor în partidele de campionat nu a trecut neobservată. Ar fi o mândrie pentru noi să avem reprezentanţi în lotul naţional Under 18 al României la Europene” a declarat antrenorul Dumitru Livadaru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: