La acest sfârşit de săptămână

Concurs de şah rapid la Shopping City Suceava

Pe 14 şi 15 octombrie a.c., la Shopping City Suceava, Clubul Sportiv „Şah” Suceava şi ziarul „Crai nou” vor organiza, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, concursuri de şah rapid rezervate copiilor şi seniorilor. Shopping City Suceava va oferi şi la această ediţie a concursului premii constând în vouchere cu valori de 150 lei pentru locul I, 100 lei pentru locul al II-lea şi 50 lei pentru locul al III-lea. Pentru buna desfăşurare a concursurilor, Clubul Sportiv „Şah” Suceava va asigura materialele necesare pentru mesele de joc – ceasuri electronice, piese şi table de şah.

După cum ne-a precizat dl Andrei Ghilea, preşedintele Clubului Sportiv „Şah” Suceava, „pe 14 octombrie, de la ora 10, se va desfăşura concursul pentru copii, iar pe 15 octombrie cel pentru seniori”.

www.romanidecentenar.ro
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: