La Casa de Cultură din Suceava

Concert extraordinar de Crăciun

> Protagonişti: Cristi Minculescu, Felicia Filip şi Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat din Botoşani

 Soprana Felicia Filip şi solistul Cristi Minculescu vor concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, acompaniaţi de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat din Botoşani, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, într-un concert extraordinar de Crăciun intitulat „Magnificent Christmas”.

Evenimentul va avea loc vineri, 22 decembrie a.c., de la ora 19, fiind organizat de DIOS Artist Resources Romania, în colaborare cu Filarmonica de Stat Botoşani.

www.romanidecentenar.ro

„De la Johann Strauss şi Beethoven la… «Naţionala de Rock», trupa Iris! De la Legendarul şi inegalabilul solist Cristi Minculescu, la frumoasa şi supertalentata Doamnă ce a scris istorie în interpretarea muzicală naţională şi internaţională, marea soprană Felicia Filip, decorată de Preşedintele României cu titlul de «Cavaler al Meritului Cultural», cea mai înaltă distincţie acordată vreodată unui cântăreţ român în activitate. De la clasic la modern, de la colinde la pop, de la pop la rock, de la rock la pop rock simfonic, blues rock, duete şi momente unice în interpretarea celor doi mari artişti, acompaniaţi de frumoasa Orchestră Simfonică a Filarmonicii Botoşani, ce se va afla într-un mix inedit cu trupa Iris, avându-i în faţa lor pe deja binecunoscuţii chitarişti Valter Popa şi Doru Borobeică” au transmis organizatorii evenimentului.

Preţul unui bilet este de 100 lei sau 75 lei, în funcţie de aşezarea în sală. Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură din Suceava, intrare B, etajul 1, telefon – 0230/523.718.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: