A început montarea instalaţiilor ornamentale pentru sărbătorile de iarnă

Primăria Suceava a început să facă pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, pe raza municipiului începând amplasarea elementelor ornamentale şi instalaţiilor luminoase. Primarul Ion Lungu a făcut cunoscut ieri că anul acesta, de la bugetul local, pentru noile ornamente şi amenajări va fi cheltuită o sumă de aproximativ 260.000 de lei.

„Începem să montăm elementele de ornament pentru sărbătorile de iarnă. În acest an, ca element de noutate, va fi cupola luminoasă care va fi montată în centru. În acest an, Primăria achiziţionează elemente luminoase în valoare de 259.200 de lei. Pe lângă cupolă vor mai fi şi alte obiecte surpriză, care vor fi prezentate la faţa locului” a arătat şeful executivului sucevean.

Potrivit primarului, instalaţiile din bradul de Crăciun, precum şi cele din toate cartierele municipiului nu vor mai fi aprinse pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, ci pe 28 Noiembrie, de Ziua Bucovinei, la fel ca anul trecut.

www.romanidecentenar.ro

„Eu sper ca oraşul să arate cât mai bine la sărbătorile de iarnă, mai ales că ne pregătim pentru Centenar. Astfel, chiar din 2017, în anul precentenar, vom aprinde luminile ornamentale şi bradul de Crăciun pe 28 Noiembrie” a subliniat primarul.

În şedinţa Consiliului Local de la sfârşitul lunii august, Ion Lungu a propus rectificarea bugetului şi alocarea unei sume în baza căreia va fi scoasă la licitaţie achiziţionarea instalaţiei de tip boltă, în dreptul „ornamentului de decorativ luminos” figurând suma de 60.000 de lei. În 2016, pe esplanada Casei Culturii a fost amenajată o plasă luminoasă, pentru viitoarea boltă autorităţile sucevene luând exemplul municipiului Sibiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: