Ion Lungu:

Încasările la Primărie lasă de dorit

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, că Primăria are de achitat facturi restante de circa 10 milioane de lei, iar încasările din taxe şi impozite nu sunt suficiente.

„Din păcate, încasările lasă de dorit, chiar dacă sunt mai mari faţă de anii anteriori” a spus primarul Ion Lungu.

El a menţionat că în prima parte a anului se încasează cei mai mulţi bani la Primărie, pentru că se acordă o bonificaţie de 10%, iar din acest motiv atât persoanele fizice, cât şi cele juridice sunt interesate să plătească până la 31 martie.

www.romanidecentenar.ro

„La 31 martie ajungem la un moment zero, în care se aduc facturile la zi, după care iar se acumulează. Acum suntem în perioada în care am acumulat datorii. Avem de plătit facturi restante de circa 10 milioane de lei la furnizori” a mai spus primarul Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: