La Suceava şi Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc, vineri, 20 octombrie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

> Bursa este adresată, de fapt, tuturor persoanelor interesate de un loc de muncă

 AJOFM Suceava organizează vineri, 20 octombrie, la Iulius Mall Suceava, parter, zona liftului panoramic, începând cu ora 10, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul are loc simultan şi în localităţile Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc, la sediile punctelor de lucru ale AJOFM din localităţile Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, precum şi la Casa Germană din Rădăuţi.

Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta şi solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin reţeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educaţie şi anul absolvirii studiilor.

„Informarea mediului sucevean de afaceri cu privire la organizarea acestui eveniment a început deja, 235 de angajatori suceveni, la care se adaugă şi cei cu sediul în localităţile arondate punctelor de lucru ale agenţiei, fiind invitaţi să participe la acest cadru de mediere. Confirmările angajatorilor au început să vină, iar formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până pe data de 19 octombrie, ora 16” anunţă AJOFM Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: