Hochei, Under 16

CSM Suceava intră pentru prima oară pe gheaţă

În cadrul etapei a II-a a Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă pentru juniori Under 16, CSM Suceava va avea o dublă întâlnire cu Dunărea Galaţi, la sfârşitul acestei săptămâni. La startul competiţiei, la această categorie de vârstă, s-au înscris şase echipe, SC Miercurea Ciuc, SC Gheorghieni, Corona Braşov, Steaua Rangers Bucureşti, Dunărea Galaţi şi CSM Suceava. Deşi talente se pot descoperi oriunde, se poate lesne observa faptul că formaţia suceveană se află în luptă cu grupări care beneficiază de patinoare acoperite.

Cinci tineri sportivi din cadrul echipei Under 16 a Clubului Sportiv Municipal Suceava au fost în vară în pregătiri cu lotul naţional, portarul Denis Sfetcu şi jucătorii Oliver Petrovici, Eric Petrovici, Teodor Cuşnir şi Eric Rizac.

„Este bine că vom intra pe gheaţă la finele acestei săptămâni. Primele etape vom evolua în deplasare la echipele care au patinoare acoperite, iar apoi, când vom avea posibilitatea vom juca acasă la Suceava.

www.romanidecentenar.ro

Pe lângă cei cinci jucători care au fost în pregătire cu lotul naţional, mai avem tineri talentaţi. Este vorba de Albert Neamţu, Rareş Raţă, Ştefan Năstase, Cosmin Cimbru, Nicu Popa, Ştefan Năstasi şi Maria Diaconu, singura fată din echipă care are şansa şi ea să prindă lotul naţional feminin.

Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat pentru a putea participa în competiţie”, a declarat antrenorul Constantin Curelar, care, alături de Cătălin Vasiliu, pregăteşte echipa de hochei juniori U 16 a CSM Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: