Canotaj, Campionatele Mondiale

Încă o suceveancă medaliată cu aur, Ioana Vrînceanu!

Echipajul feminin de 8+1 al României a cucerit aurul la Campionatele Mondiale de canotaj de Sarasota-Bradenton (Florida/SUA), cu timpul de 6 min 06 sec 400/1000.

Echipajul alcătuit din suceveanca Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Adelina Boguş, Laura Oprea şi Daniela Druncea a condus cursa de la un capăt la altul şi a devansat în clasamentul final Canada, 06 min 07 sec 090/1000, şi Noua Zeelandă, 06 min 07 sec 270/1000.

România a obţinut două medalii de aur la mondiale, prima fiind adusă de sucevencele Ionela-Livia Lehaci şi Gianina-Elena Beleagă, sâmbătă, în proba feminină de dublu vâsle categorie uşoară.

www.romanidecentenar.ro

Canotoarea Ioana Vrânceanu a fost descoperită şi crescută la Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” din Fălticeni de antrenorii Vasile şi Ana Avrămia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: