„Performanţa are Viitor”

Albert Hofman şi Ionuţ Canea au câştigat preselecţia-record de la Putna

Preselecţia Performanţa are Viitor de la Putna, a doua a actualului sezon al proiectului, a strâns la start peste 600 de participanţi

> Peste 600 de tineri fotbalişti au participat duminică la trialul organizat în comuna Putna de Gillette şi Federaţia Română de Fotbal > Albert Hofman şi Ionuţ Canea au fost selectaţi pentru a se alătura echipei „Performanţa are Viitor”

Preselecţia „Performanţa are Viitor” de la Putna, a doua a actualului sezon al proiectului, a strâns la start, duminică, 1 octombrie, peste 600 de participanţi, un record pentru proiectul aflat în al doilea său sezon.

Participanţii, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, au fost urmăriţi de scouterii FRF coordonaţi de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu de-a lungul unui trial care s-a întins pe o durată de şase ore.

Câştigători au fost desemnaţi Albert Hofman şi Ionuţ Canea, care se alătură echipei „Performanţa are Viitor”.

www.romanidecentenar.ro

În vârstă de 14 ani, Albert Hofman este legitimat la ACS Juniorul Câmpulung Moldovenesc şi evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv. Fan al lui Nicolae Stanciu, Albert speră să evolueze într-o zi la Manchester United alături de un alt idolul de-al său, Paul Pogba.

 Ionuţ Canea, fundaş stânga legitimat la ACS Dorna Vatra Dornei, a trăit la Putna o zi specială. S-a numărat printre cei mai buni jucători ai preselecţiei chiar în ziua în care a împlinit 12 ani. Ionuţ îl admiră pe dinamovistul Sergiu Hanca şi speră ca într-o zi să îmbrace tricoul echipei favorite, FC Barcelona, unde evoluează jucătorul său preferat, Lionel Messi.

 „Preselecţia de la Putna ne-a arătat din nou cât de importantă este o bază de selecţie cât mai generoasă. Albert şi Ionuţ au fost selectaţi dintre peste 600 de tineri fotbalişti, însă pot spune cu satisfacţie că am plecat din judeţul Suceava cu o listă mai mare de juniori pe care îi voi monitoriza în următoarea perioadă”, a declarat Ion Geolgău, manager al Departamentului de Scouting al Federaţiei Române de Fotbal.

Cei mai buni 11 jucători selectaţi se vor alătura echipei care în luna mai a anului viitor va merge la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia pentru un stagiu de pregătire şi la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: