Vor pedala 1000 de kilometri în 48 de ore

 Doi suceveni, Constantin Lucuţar şi Mihai Cervinschi, au plecat ieri dimineaţa din Suceava pe un traseu de 1000 de kilometri care ar urma să fie parcurs pe biciclete în 48 de ore, iar această performanţă va fi asociată cu campania de foundraising „Un gest pentru o viaţă”, dedicată copiilor născuţi prematur, lansată de Asociaţia „Salvaţi Copiii”.

Preşedintele Asociaţiei „Salvaţi Copiii” Suceava, Camelia Iordache, a anunţat joi seara că cei doi sportivi care au fost alături de asociaţie şi la Maratonul Cetăţii Suceava, au plecat la ora 10 fix de pe platoul Casei Culturii din Suceava.

Pe parcursul celor 1.000 km ei vor promova campania, SMS la 8844 cu textul SALVEZ.

Cei doi vor pedala 1000 de kilometri în 48 de ore pe traseul Suceava – Bacău – Oneşti – Braşov – Sibiu – Mediaş – Turda – Cluj – Dej – Bistriţa – Câmpulung Moldovenesc – Suceava.

„Prin aventura asta a noastră vrem să îi ajutăm pe cei mai mici dintre copii – copiii născuţi prematur. Astfel, dacă vreţi să susţineţi demersul nostru vă rugăm să donaţi orice sumă pentru proiectul „Fiecare copil contează” derulată de Salvaţi Copiii România, care îşi propune să strângă fonduri pentru dotarea maternităţilor cu echipamente medicale necesare supravieţuirii copiilor născuţi prematur”, precizează Constantin Lucuţar.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI