A fost declanşată procedura de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia restului de lucrări la şoseaua de centură a Sucevei

După şedinţa CEx al PSD de la Suceviţa, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că a fost declanşată procedura de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia restului de lucrări la şoseaua de centură a Sucevei.

Şedinţa CEx al PSD de la Popas Suceviţa s-a încheiat cu aproximativ două ore mai târziu decât era programat.

Surse din PSD spun că în CEx s-a constatat că programul de guvernare este respectat şi nu a fost cerută sancţionarea niciunui ministru.

Următoarea analiză a activităţii Guvernului se va face abia în luna ianuarie. În şedinţă a fost discutată atitudinea lui E. Teodorovici din Comisia senatorială de Buget, care a propus corectarea ordonanţei TVA split, dar nu s-a luat vreo decizie privind înlocuirea lui din funcţie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI