Judeţul Suceava primeşte noi doze de vaccine

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul Cătălina Zorescu, a declarat, miercuri, că judeţului Suceava i-au fost repartizate 4000 de doze de vaccin tetanic adsorbit(VTA) destinat imunizării gravidelor aflate în ultimul trimestru de sarcină.

Ea a spus că dozele de VTA vor fi repartizate medicilor de familie, după ce vor ajunge la stocul DSP Suceava.

Medicul sucevean a precizat că alte 3500 de doze de vaccin antihepatitic B pentru reluarea schemei de imunizare a nou-născuţilor în maternitate urmează să ajungă în cursul acestei săptămâni la Suceava, ulterior acestea urmând să fie repartizate maternităţilor din judeţul Suceava.

Directorul DSP Suceava a mai spus că instituţia a transmis Ministerului Sănătăţii necesarul de doze de vaccin antigripal pentru judeţul Suceava, fiind solicitate 55 500 de doze de vaccin pentru sezonul rece.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: