Proiectul „Performanţa are Viitor”

Comuna Putna găzduieşte duminică a doua preselecţie a sezonului

> Scouterii FRF supervizaţi de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu vor organiza trialuri pentru tineri fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani > Cei mai buni doi jucători selectaţi duminică se vor alătura echipei „Performanţa are Viitor”, care va călători la Barcelona în mai 2018

 „Performanţa are Viitor”, caravana de scouting în mediul rural dezvoltată de Federaţia Română de Fotbal şi Gillette, o marcă din portofoliul P&G, ajunge duminică în judeţul Suceava, comuna Putna.

Tinerii fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani sunt aşteptaţi de echipa FRF, începând cu ora 9, pe Stadionul Tineretului din comuna Putna. Scouterii coordonaţi de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu vor selecta la finalul preselecţiei doi noi membri ai echipei „Performanţa are Viitor”, sezonul 2017-2018.

„Ne bucurăm foarte mult să mergem în nordul României pentru a putea vedea la lucru tinerii talentaţi din regiune, iar la finalul preselecţiei de la Putna sunt sigur că vom putea include în echipă doi tineri talentaţi”, a declarat Jean Vlădoiu, ambasador „Performanţa are Viitor”.

Caravana a debutat în acest sezon la Constanţa, cu trialul organizat pe 20 august, şi va continua cu preselecţia de la Râmnicu Sărat (judeţul Buzău, 29 octombrie). Alte trei localităţi din ţară vor fi incluse în proiect în perioada martie–aprilie 2018.

Cei mai buni 11 jucători selectaţi se vor alătura echipei care în luna mai a anului viitor va merge la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia pentru un stagiu de pregătire şi la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci de-al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

Pentru a putea fi înscrişi în selecţie, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: vârstă între 10 şi 14 ani împliniţi până la data de 31 iulie 2017; să fie însoţiţi de tutore sau părinte, acesta urmând să îşi dea acordul pentru participare, pe baza căruia se face înscrierea.

„Performanţa are Viitor” se desfăşoară sub umbrela programului FRF – “Împreună suntem fotbal” – şi are loc în perioada august 2017 – mai 2018.

În primul sezon al proiectului, Gillette şi Federaţia Română de Fotbal au organizat preselecţii la Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin), Bascov (judeţul Argeş), Jucu (judeţul Cluj) şi Pădureni (judeţul Vaslui).

De peste un secol, Gillette îşi respectă angajamentul de a oferi performanţă zi de zi prin intermediul aparatelor de ras utilizate de peste 800 de milioane de bărbaţi din întreaga lume. Alături de Federaţia Română de Fotbal, prin iniţiativa „Performanţa are Viitor”, Gillette continuă să susţină copiii talentaţi din România.

Mobilitatea în cadrul caravanei „Performanţa are Viitor” este oferită de Eurolines şi TUI TravelCenter. (C.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI