Shania Twain va lansa mâine primul său album de studio din ultimii 15 ani

Artista canadiană Shania Twain (52 de ani) va lansa vineri primul său album de studio din ultimii 15 ani, după o îndelungată luptă cu boala Lyme şi un divorţ devastator, informează Reuters. „Sunt atât de uşurată că sunt în sfârşit aici, de partea cealaltă… aşa că am crezut că este cu adevărat potrivit să numesc acest album «Now»”, a precizat artista, câştigătoare a patru premii Grammy cu albumul său din 1997 „Come on Over”, care a reunit hituri precum „Man! I Feel Like a Woman!” şi „You’re Still the One”.

În 2004, corzile vocale ale artistei au fost afectate de boala Lyme, iar patru ani mai târziu, artista s-a despărţit de soţul şi partenerul său muzical Robert Lange, pretinzând că acesta a înşelat-o cu cea mai bună prietenă. Shania – care a povestit că a depus eforturi pentru a-şi reface corzile vocale – s-a recăsătorit în 2011, iar în prezent şi-a fixat ca obiectiv echilibrarea carierei cu viaţa personală.

Deşi artista a realizat timp de doi ani un show de noapte la Las Vegas între 2012 şi 2014 şi a colindat America de Nord într-un turneu în 2015, „Now” este primul său album cu noi melodii, de la „Up!” în 2002.

www.romanidecentenar.ro

 Cântăreaţa va apărea, de asemenea, într-un film alături de John Travolta, care urmează să fie lansat în 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: