Luni are loc deschiderea anului universitar la Suceava

La Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava va avea loc luni, 2 octombrie, deschiderea oficială a anului universitar 2017-2018.

Ceremonia se va desfăşura în Auditoriumul USV „Joseph Schmidt”, de la ora 9, în prezenţa a zeci de invitaţi, cadre didactice, studenţi, dar şi oficialităţi locale.

Ulterior, studenţii USV sunt aşteptaţi să participe la festivitatea de deschidere la nivel de facultăţi.

Pentru studenţii Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative festivitatea va avea loc în Auditoriumul Joseph Schmidt, între orele 12 şi 13.30, pentru cei de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport festivitatea va avea loc între orele 11-12, în Aula Corpului E, pentru cei de la Departamentul de Sănătate şi Dezvoltare Umană, în Aula Corpului E, între orele 12-13.

De asemenea, studenţii de la Inginerie Alimentară sunt aşteptaţi în Aula Corpului A, între orele 13-14.30, cei de la Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management, în sala FIM 2, între orele 11-12, iar cei de la Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, în Aula Corpului A, între orele 11-13.

Studenţii Facultăţii de Istorie şi Geografie au programată deschiderea anului universitar între orele 13-14.30, în Aula din Corpul E, cei de la Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, în Aula din Corpul A, între orele 14.30-16.30, iar la Facultatea de Silvicultură deschiderea va avea loc în Aula din Corpul E, între orele 10-11.

La Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică deschiderea noului an universitar va avea loc de la ora 10.30, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, iar la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, în Aula din Corpul E, între orele 14.30-16.

Mai mult, deschiderea noului an universitar va fi marcată la Suceava şi printr-un concert al trupelor Viţa de Vie şi Odyssey.

Concertul va avea loc luni, 2 octombrie, de la ora 19, pe esplanada Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, intrarea fiind liberă.

„Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii «Ştefan cel Mare» Suceava vă invită la deschiderea anului universitar 2017-2018 într-o atmosferă de sărbătoare menită să încarce studenţii cu energie. Muzică de calitate, fani, emoţii, atmosferă. Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, într-un cuvânt Viţa de Vie. Având nouă materiale discografice la activ, Viţa de Vie a devenit în 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. Pe 2 octombrie vă aşteptăm să cântăm împreună cu Viţa de Vie”, au transmis organizatorii evenimentului.

În deschidere va concerta trupa suceveană Odyssey.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI