Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava organizează, joi şi vineri, a treia sesiune de admitere din acest an

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava organizează cea de-a treia sesiune de admitere din acest an, pentru locurile rămase neocupate din cadrul celor zece facultăţi.

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a anunţat că va organiza o nouă sesiune de admitere la programele de studii de licenţă, master, doctorat şi conversie profesională, pentru românii de pretutindeni şi pentru programele cu dublă diplomă (încheiate cu Republica Moldova, Ucraina şi Spania).

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei, înscrierile, probele de concurs şi înmatriculările se vor desfăşura în zilele de joi şi vineri, 28-29 septembrie a.c., urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 29 septembrie.

Precizăm că, după încheierea celor două sesiuni de admitere organizate în lunile iulie şi septembrie, peste 3.500 de candidaţi s-au înmatriculat la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. Anul trecut, la USV, s-au înmatriculat circa 3.200 de studenţi.

În acest an, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a scos la concurs, pentru cele zece facultăţi 1.715 locuri bugetate şi 2.350 de locuri cu taxă pentru programele de licenţă şi masterat, cursuri de zi, precum şi 580 de locuri la studiile universitare de licenţă forma de învăţământ la distanţă (ID).

Totodată, USV a promovat, la doctorat, 35 de locuri fără taxă şi 94 de locuri cu taxă, 410 locuri, cu taxă, pentru programele de conversie profesională şi 1.300 de locuri pentru programele de formare continuă.

Informaţii complete despre locurile rămase disponibile pentru cea de-a treia sesiune de admitere pot fi obţinute consultând pagina www.admitere.usv.ro.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI