Săptămâna viitoare, vizită la Augsburg

O delegaţie a judeţului Suceava, condusă de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va avea, săptămâna viitoare, întâlniri privind realizarea unor proiecte punctuale în ceea ce priveşte cooperarea între aeroporturile Suceava şi Memmingen, Universitatea Suceava cu Universitatea Augsburg şi între Spitalul Judeţean Suceava şi clinici din Augsburg şi Gunzburg.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că a fost stabilit calendarul întâlnirilor cu partenerii din Schwaben, urmând să fie purtate discuţii de cooperare în mai multe domenii.

El a arătat că în cursul zilei de 3 octombrie, de Ziua Germaniei, va avea o întâlnire la sediul regiunii Schwaben cu preşedintele regiunii, Jurgen Reichert, urmând să fie apoi organizată o întâlnire la care vor participa directorul Aeroportului Memmingen şi directorul Aeroportului Suceava privind posibilitatea deschiderii unei curse aeriene.

Ulterior, reprezentantul Universităţii Suceava, Mihai Dimian, urmează să discute cu reprezentanţi ai Universităţii din Augsburg privind proiecte de colaborare între cele două instituţii academice.

A doua zi, o delegaţie a Spitalului Judeţean Suceava va avea întâlniri la Clinica de Neurochirurgie din Augsburg, iar managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, va avea o întâlnire şi cu prof. dr. Christian Wirtz de la clinica de neurochirurgie din Gunzburg.

Totodată, delegaţia din Suceava va vizita clinica pentru copii şi tineret Josefinum din Augsburg în condiţiile în care autorităţile sucevene doresc să construiască un spital pentru copii în municipiul Suceava.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va participa săptămâna viitoare şi la târgul de investiţii Expo Real de la München unde va prezenta mai multe oportunităţi de investiţii în judeţul Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI