Gimnastica suceveană pe podium internaţional

 În perioada 22-24 septembrie 2017, Sala Polivalentă din Iaşi a găzduit turneul internaţional de gimnastică ritmică „Iaşi Internaţional Trophy”, eveniment aflat la ediţia a III-a. Organizatorul acestei competiţii a fost CSS „Anghel Saligny” Iaşi, sub coordonarea antrenorilor şi profesorilor Constantin Radu şi Cătălina Radu.

Echipa de gimnastică a Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, reprezentată de Daria Crăciun, Giorgia Blason, Stephani Piniuc, Elena Pristavu, Mara Băbăscu, Lavinia Darea, Yasmin Zvorişteanu, coordonate de prof. Loredana Coca, s-a bucurat de participarea la această competiţie alături de cele mai bune sportive din România şi de peste hotare, reuşind la final să obţină locul al III-lea la categoria „Ansamblu fără obiect”.

De asemenea, Daria Crăciun şi Yasmin Zvorişteanu au fost prezente cu momente artistice şi în gala acestui eveniment. Delegaţia suceveană aduce mulţumiri organizatorilor care au prilejuit deosebitul eveniment sportiv felicitându-i pentru rezultatele obţinute.

„Ne bucurăm pentru un nou şi deosebit rezultat obţinut de către doamna Loredana Coca. Este o nouă ocazie pentru ne aminti cum a început această frumoasă iniţiativă. Pe fondul activităţii grupei de majorete pe care o aveam cu nouă ani în urmă, colega noastră a pus sămânţa pasiunii, talentului şi vocaţiei pentru gimnastică. De-a lungul timpului, munca pepinierei de gimnaste a rodit un onorant palmares. Putem afirma cu mândrie că şcoala noastră este leagănul dezvoltării gimnasticii ritmice sucevene. Rezultatele micuţelor gimnaste cinstesc nu doar imaginea instituţiei ci, putem spune cu toată modestia, activitatea de performanţă din judeţul Suceava. La vremea aceasta vorbim deja de un reper specialist în continuă autodepăşire”, a declarat profesoara Cătălina Loghin.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: