Dorin Andrei Rusu a câştigat cursa de 10 kilometri la Alba Iulia City Race

La sfârşitul acestei săptămâni, la Alba Iulia, a avut loc a treia ediţie a „Alba Iulia City Race”, competiţia la care a luat startul şi multiplul campion Rusu Dorin Andrei, de la CSM Dorna Vatra Dornei. Atletul pregătit de Cristian Prâsneac a câştigat cursa de 10 kilometri cu un avans de peste un minut faţă de sportivul de pe locul al doilea, Marian Coman de la Steaua Bucureşti, pe poziţia a treia sosind Herman Petrică de la CSŞ Mediaş.

„Startul şi sosirea au avut loc în Cetatea Medievală, traseul trecând prin oraş şi continuând până la vârful Mamut. Cursa a fost cu atât mai dificilă, cu cât a plouat şi înainte, şi în timpul concursului. Andrei Dorin Rusu a luat cursa pe cont propriu fixând un tempo alert ca pregătire pentru următoarele competiţii la care va participa: campionatul naţional, campionatul balcanic şi campionatul european de cros, care se va desfăşura până la sfârşitul anului. Le mulţumim celor de la Primăria municipiului Vatra Dornei şi firmei Romanel pentru sprijinul acordat” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: