Cereri pentru echivalarea studiilor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Cezar Anuţei, a declarat că în acest an şcolar s-au înregistrat un număr de 98 de solicitări de echivalare de studii din străinătate.

El a spus că, din totalul solicitărilor, 72 au fost pentru învăţământul primar, 12 pentru învăţământul gimnazial şi 14 pentru ciclul inferior al liceului (IX-X).

Reamintim că în anul şcolar 2015-2016 s-au înregistrat 249, inclusiv în luna august 2016, iar dintre acestea 119 au fost pentru învăţământul primar, 122 pentru clasele V-X şi 8 pentru clasele XI-XII.

În cursul lunii septembrie 2016 au mai fost depuse 124 de cereri de echivalare a studiilor, din care 61 pentru învăţământul primar, 62 pentru clasele V-X şi o solicitare pentru clasele XI-XII.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: