Workshop pe tema „Studii de teren în potamologia ortotidală”

La Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava va avea loc sâmbătă, 30 septembrie a.c., workshopul „Studii de teren în potamologia ortotidală”.

Potrivit reprezentanţilor USV, în cadrul workshopului vor fi prezentate rezultate ale cercetărilor efectuate în cadrul proiectului de cercetare PN-II-RU-TE-2014-4-2900.

„Proiectul a fost finanţat de UEFISCDI pentru a identifica, prin studii de teren efectuate pe teritoriul României, areale în care râurile prezintă oscilaţii ortomareice ale parametrilor apei. Studii de teren şi măsurători din cadrul acestui proiect au fost realizate în situri având substrat calcaros/dolomitic şi ape de suprafaţă termale, de amestec şi reci în areale suprapuse pe localităţile Băile Felix, Moneasa, Geoagiu-Băi, Băile Herculane, Hârşova şi împrejurimile acestora. Concluziile analizelor efectuate în perioada 2015-2017 vor fi expuse în acest workshop pentru informarea comunităţii ştiinţifice şi pentru popularizarea potamologiei ortotidale către publicul larg”, au informat organizatorii.

www.romanidecentenar.ro

Workshopul „va avea loc, începând cu ora 9, în Amfiteatrul E129 al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: