Stagiu la Curtea de Apel Suceava pentru judecători din Germania, Finlanda şi Polonia

Opt judecători din Germania, Finlanda şi Polonia vor participa săptămâna aceasta la un stagiu la instanţe ale Curţii de Apel Suceava, aceştia urmând să vadă modul de organizare şi funcţionare a sistemului judiciar român.

Potrivit Biroului de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Suceava, în perioada 25-29 septembrie 2017, la Curtea de Apel Suceava se va derula un stagiu al unui grup de magistraţi străini în cadrul Programului de schimb de magistraţi coordonat de Reţeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN).

Delegaţia judecătorilor străini va fi compusă din Janis Jakobs, Melanie Bock, Johannes Bernhard Timmel, Dominique Frederike Tank, Marlene Stegmann, Marc Russack din Germania, Mari Sulkonen din Finlanda, şi Piotr Giedrys din Polonia.

Programul stagiului presupune prezentarea modului de organizare şi funcţionare a sistemului judiciar român, participarea invitaţilor la mai multe audieri şi şedinţe de judecată, prezentarea unor instanţe de grade diferite din raza Curţii de Apel Suceava, precizează sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: